ID #1299

Hoe voeg ik (nieuwe) e-mailadressen toe aan mijn lijst van contactpersonen via CityFashionTransfer?

1. Open de CityFashionDesktop tool en klik op “CityFashionTransfer”.

2. Klik vervolgens op “E-mailadressen”.

3. Voeg een e-mailadres(a) of een bestand(b) toe.

a: Geef het e-mailadres dat u wenst toe te voegen op in het voorziene invulveld. Klik vervolgens op “Voeg toe”.

b: Wanneer u een bestand wil selecteren (bv. een Excel bestand) met hierin de e-mailadressen die u wenst toe te voegen, klikt u op “Een bestand toevoegen”. Hierna verschijnt een pop-up venster waarin u kan zoeken naar het betreffende bestand op uw computer. De e-mailadressen in het bestand worden vervolgens doorgestuurd en u komt op het volgende scherm terecht.

4. Op het volgende scherm ziet u de e-mailadressen opgelijst staan. Controleer of deze adressenlijst de correcte e-mailadressen bevat. Indien niet kan u steeds op het rode kruisje klikken naast het e-mailadres dat foutief in de lijst staat. Zo verdwijnt dit e-mailadres uit de lijst.

5. Klik vervolgens op de paarse knop “Toevoegen aan eigen lijst” om de e-mailadressen aan uw adressenbestand toe te voegen.

6. Er verschijnt een pop-up venster dat u vraagt om deze actie te bevestigen. Klik op “Ja” om te bevestigen dat u de lijst/het e-mailadres wil toevoegen.

7. De e-mailadressen worden nu aan uw lijst met contactpersonen toegevoegd. Dit kan enkele seconden duren, afhankelijk van het aantal e-mailadressen dat aan uw adressenbestand toegevoegd moet worden.

8. Wanneer deze e-mailadressen toegevoegd zijn, verschijnt een pop-up kader dat bevestigt dat deze e-mailadressen toegevoegd zijn en het aantal e-mailadressen dat zich nu in uw adressenbestand bevindt. Klik op “OK” om terug naar het startscherm van CityFashionTransfer te gaan.