ID #1296

Hoe zorg ik er voor dat de doorgestuurde foto's niet naar Facebook gepubliceerd worden?

Het kan voorvallen dat u collectiefoto’s wenst toe te voegen op uw website, maar dat deze foto’s niet mogen verschijnen op uw Facebookpagina. Hiertoe hebben we een optie voorzien in CityFashionTransfer.

1. Voeg uw collectiefoto's toe via CityFashionTransfer.

2. Onderaan het scherm waarop u het merk, de publicatiedatum en het seizoen kan ingeven, ziet u de optie 'Facebook' aangevinkt staan. Indien de foto's niet op uw Facebookpagina mogen verschijnen, vinkt u deze optie uit.