ID #1220

Online Shop - Koppeling op maat - via XML producten uitlezen

Indien u een kassa-/stocksysteem op maat hebt of indien CityFashion geen standaard koppeling ondersteunt voor uw kassa-/stocksysteem, kunnen uw producten geïmporteerd en gesynchroniseerd worden dmv een gestandardiseerd XML document. Dit document moet beschikbaar gesteld worden via HTTP of HTTPS zodat de CityFashion server deze informatie kan ophalen en verwerken. U kan zelf kiezen of dit document dynamisch aangemaakt wordt op moment dat het wordt opgevraagd of dat u op vaste tijdstippen een XML bestand exporteert dat dan vervolgens door CityFashion geïmporteerd wordt.

Vooraleer gebruik te maken van deze optie, dient u contact op te nemen met de CityFashion Technische Support via
support@cityfashion.be of +32.11/360038.

Download PDF - technische handleiding voor de structuur van deze XML