ID #1203

Hoe kan ik een merk toevoegen in CityFashionTransfer?

Wanneer u bij de collectiefoto's een merknaam ingeeft die niet overeenkomt met onze merksuggesties in de lijst zal er naast het zoekveld een knop "Voeg merk toe" verschijnen.

Wanneer u op deze knop drukt wordt eerst een bevestiging gevraagd of u het merk wenst toe te voegen. Zorg ervoor dat de schrijfwijze van het merk klopt vooraleer u verder gaat!

Indien de schrijfwijze correct is druk dan op "Ja, voeg toe" om het merk toe te voegen. Het nieuwe merk zal ook automatisch geselecteerd worden.

Let op: Op deze plaats kan u maar één merk toevoegen. Indien u meerdere merken wenst toe te voegen dient u deze één voor één toe te voegen. Indien uw merk een komma bevat zal het systeem dit detecteren en vragen of dit één merk is of meerdere merken. Dit om u er op te wijzen dat meerdere merken toevoegen door middel van komma's te gebruiken tussen de merknamen niet ondersteund is. Wenst u meerdere merken toe te voegen aan de foto's? Klik dan hier om doorverwezen te worden naar een artikel voor meer uitleg hieromtrent.