ID #1202

Hoe voeg ik in CityFashionTransfer meerdere merken toe aan een foto?

Wanneer u foto's gaat toevoegen in CityFashionTransfer doet u dit per merk. U kan daarom enkel één merk kiezen bij het selecteren van de foto's. Wanneer u echter op de knop "Foto's doorsturen" klikt zal er een pop-up verschijnen met de vraag of u de geselecteerde foto's meteen wenst door te sturen of eerst nog wenst aan te passen.

Indien u kiest voor de optie "Aanpassen" heeft u de mogelijkheid om foto's uit uw selectie te draaien, verwijderen of van extra metadata te voorzien.

Selecteer de foto('s) die u wenst aan te passen en selecteer dan in het tabblad "Merken" aan de rechterkant de merken die van toepassing zijn op de geselecteerde foto('s).

Belangrijk: Druk daarna op "Toepassen" zodat de wijzigingen opgeslagen worden. Wanneer u klaar bent met het aanpassen van de foto's uit de selectie kan u deze foto's naar ons doorsturen via de "Foto's doorsturen" knop rechtsboven.