ID #1112

Downloadpagina cityfashionDesktop

cityfashionDesktop is een programma waarmee uw cityfashion profiel op een heel eenvoudige manier volledig up-to-date gehouden kan worden.

cityfashionDesktop is beschikbaar in het Nederlands voor Windows & Mac*.

Download cityfashionDesktop voor Mac OS X

Download cityfashionDesktop voor Windows

*Minimale systeemvereisten:

Windows

• x86-compatibele processor van 2,33 GHz of sneller of Intel Atom™-processor van 1,6 GHz of sneller voor netbooks
  • Microsoft® Windows® XP, Windows Server 2008, Windows Vista® Home Premium, Business, Ultimate of Enterprise (inclusief de 64-bits versies) met Service Pack 2, Windows 7 of Windows 8 Classic
  • 512 MB RAM (1 GB aanbevolen)
  • 1 GB vrije schijfruimte

Mac OS

• Intel Core™ Duo 1,83 GHz processor of sneller
  • Mac OS X v10.6, v10.7 of v10.8
  • 512 MB RAM (1 GB aanbevolen)
  • 1 GB vrije schijfruimte