ID #1098

Verloop Facebook Wedstrijdproces

Cityfashion heeft een nieuwe tool ontwikkeld voor het bekend maken van winnaars van uw Facebook wedstrijden. Met deze tool kunnen wij u een mooi overzicht aanbieden van alle deelnemers van uw wedstrijd. Met behulp van dit overzicht kan u als klant heel eenvoudig winnaars kiezen en bekend maken op Facebook, zonder dat er technologische kennis verreist is. Hierdoor kan u vanaf nu zelf bepalen wanneer u de winnaars bekend maakt.

De nieuwe procedure gaat als volgt: als de wedstrijd is afgelopen wordt er automatisch een e-mail verzonden naar u, met daarin een lijst van potentiele winnaars. Deze profielen werden automatisch uitgekozen op basis hun persoonlijke kenmerken op Facebook.

De profielen worden gesorteerd op de volgende manier:

1. meeste gekende vrienden (> 1)
  2. dichtst bij de winkel (in km)
  3. locatie en vrienden gekend
  4. vrienden gekend
  5. locatie gekend

De mensen waarvan we geen informatie kunnen verkrijgen(door hun privacy instellingen) worden uit deze lijst gefilterd. Via enkele muisklikken kan u de winnaar(s) selecteren en bekendmaken op Facebook. Na het selecteren van de winnaar(s) kan u de bekendmaking plaatsen op uw Facebook wall. Door een eerste maal op 'winnaars bekendmaken' te klikken wordt een standaardtekst gegenereerd op basis van de gekozen winnaars, waarbij ze 1 maand de tijd hebben om de prijs af te halen in uw zaak. Echter kan u dit ook aanpassen naargelang de specifieke aard van de wedstrijd (dient de winnaar bijvoorbeeld eerst een e-mail te sturen of telefonisch contact op te nemen, dan kan u dit erin plaatsen met de juiste gegevens). Door op de knop 'winnaars bekendmaken op Facebook' kan u het bekendmakingsbericht publiceren op uw Facebook fanpagina.