ID #1384

Hoe krijg ik berichten aan pagina meer zichtbaar op de tijdlijn van mijn fanpagina?

De berichten die anderen op uw tijdlijn plaatsen worden weergegeven in het blokje "Berichten aan pagina" indien deze instelling ingeschakeld is. Meer info hierover kan u vinden in het hulpcentrum van Facebook via deze link: https://www.facebook.com/help/356113237741414

Berichten aan pagina

Om deze berichten meer visibiliteit te geven op uw fanpagina raden we aan om de berichten te delen op uw eigen fanpagina. Dit kan u doen via volgende stappen:

1. Klik op "BERICHTEN AAN PAGINA"

2. Klik op "Delen" bij het bericht dat u meer visibiliteit wenst te geven

3. Selecteer de pagina waarop u het bericht wenst te delen

4. Klik op "Delen" en het bericht wordt gedeeld op de fanpagina.