ID #1378

Upgraden naar bedrijfsmanager

Facebook vraagt sinds 16 februari 2015 om te upgraden naar Bedrijfsmanager om de beveiliging en het gemak te verbeteren waarmee ze hun pagina's, advertentieaccounts en apps kunnen beheren.

Wij raden aan om de instructies van Facebook te volgen.
Het volgen van de instructies zorgt ervoor dat u beheerder van de pagina blijft. Dit is een aanpassing die Facebook vereist te doen, zodat u enkel pagina's kan gaan beheren met een persoonlijk account en niet met een login van een fanpagina (zoals nu bij u het geval is). U dient dus uw persoonlijk profiel te gaan koppelen aan de fanpagina (beheerder worden).

Via volgende link kan u de stappen volgen om iemand beheerder te maken van een fanpagina:
https://www.facebook.com/help/187316341316631