ID #1033

Hoe open ik de paginastatistieken?

Paginastatistieken openen:

1. Open het menu onder de omslagfoto van je pagina
  2. Selecteer Statistieken bekijken

Je kunt de statistische gegevens openen via het dashboard of exporteren via de knop Exporteren in de rechterbovenhoek.

Als je ervoor kiest de gegevens te exporteren, verschijnt er een dialoogvenster waarin je het volgende kunt opgeven:

• Het datumbereik waarvoor je gegevens wilt ophalen
  • Of je de gegevens wilt weergeven als een Excel-bestand of als een CSV-bestand (door komma's gescheiden waarden)
  • Of je de gegevens op paginaniveau of voor elk afzonderlijk paginabericht wilt weergeven

Als je ervoor kiest de gegevens via het dashboard te openen, kun je beginnen door in de rechterbovenhoek van de pagina het datumbereik te selecteren waarvoor je de gegevens wilt weergeven. Als je nog niet zeker weet wat het datumbereik van de statistiek is, kun je de muiswijzer op het vraagteken naast de statistiek plaatsen.

Bron: http://www.facebook.com/help/383440231709427/