ID #1031

Hoe kan ik Facebook gebruiken als de pagina die ik beheer?

Je kunt Facebook als volgt gebruiken als de pagina die jij beheert:

1. Klik boven aan je pagina op Pagina bewerken ().
  2. Selecteer Facebook gebruiken als [naam pagina].

Alle handelingen die je uitvoert terwijl je als je pagina bent aangemeld bij Facebook, worden op Facebook weergegeven als zijnde afkomstig vanaf je pagina. Bijvoorbeeld: als Janine reageert op een foto terwijl ze Facebook gebruikt als de pagina Janine's dierenwinkel, dan is de naam bij de reactie Janine's dierenwinkel en niet Janine zelf. Andere delen van Facebook gedragen zich ook anders:

• In je nieuwsoverzicht worden updates weergegeven die afkomstig zijn van andere pagina's die jij of andere beheerders leuk vonden tijdens het gebruik van Facebook als jouw pagina.
  • Je meldingen gaan over activiteiten op jouw pagina, niet je persoonlijke tijdlijn.

Als je Facebook weer als jezelf wilt gebruiken, herhaal je de bovenstaande instructies en selecteer je Facebook gebruiken als [je naam]

Bron: http://www.facebook.com/help/168135343245607/