ID #1030

Hoe nodig ik vrienden uit om mijn pagina leuk te vinden?

Je nodigt als volgt vrienden uit om je pagina leuk te vinden:

1. Let erop dat je Facebook gebruikt als jezelf en niet als je pagina.
  2. Klik in het administratiepanel van je pagina op Publiek opbouwen > Vrienden uitnodigen.
  3. Kies een lijst in de vervolgkeuzelijst of selecteer Zoek in alle vrienden.
  4. Schakel de vakjes in naast de namen van de personen die je wilt uitnodigen voor je pagina. Je kunt ook via het zoekvak naar vrienden zoeken.
  5. Klik op Verzenden om de uitnodigingen te verzenden.