ID #1028

Waar vind ik berichten die naar mijn pagina zijn gestuurd? Waar is het postvak IN van mijn pagina?

Wanneer iemand een privébericht stuurt naar je pagina, ontvang je een melding in het administratiepanel van de pagina. Wat is het administratiepanel? Klik hier

Als je daarnaast op Facebook gebruiken als pagina klikt, wordt linksboven aan de site een pictogram voor berichtmeldingen weergegeven. In een rood vakje zie je het aantal nieuwe meldingen dat je hebt ontvangen. Klik op de melding om je berichten weer te geven en te reageren op berichten die naar je pagina zijn gestuurd.

Bron:  http://www.facebook.com/help/231717726948707/