ID #1027

Hoe gebruik ik berichten om te communiceren met mensen die mijn pagina leuk vinden?

Met berichten voor pagina's kun je persoonlijke gesprekken voeren met personen die contact met je pagina hebben opgenomen. Betrek je publiek persoonlijk bij je pagina door op berichten te reageren, vragen te beantwoorden en om feedback te vragen. Onthoud dat mensen de mogelijkheid hebben om berichten naar de map Overig te verplaatsen. Blijf in je antwoorden dus bij het onderwerp en reageer alleen als een reactie wordt verwacht.

Je reageert als volgt op een bericht dat je pagina heeft ontvangen:

1. Ga naar het postvak IN van je pagina om het bericht te selecteren waarop je wilt reageren.
  2. Typ je antwoord in het vak onder het bericht
  3. Klik op Beantwoorden.

Bron: http://www.facebook.com/help/231717726948707/