ID #1272

Hoe verplaats ik foto's tussen Facebook-albums?

Je kunt foto's verplaatsen van het ene Facebook-album dat je hebt gemaakt naar het andere. Sommige albums worden automatisch gemaakt, zoals het album 'Uploads vanaf je telefoon'. Je kunt foto's niet verplaatsen naar deze albums.

Je verplaatst als volgt foto's tussen albums die je hebt gemaakt:

1. Ga naar het album op Facebook waar de foto nu in staat.
  2. Klik op Bewerken boven aan de pagina.
  3. Houd de muisaanwijzer boven de foto die je wilt verplaatsen en klik op de pijl rechtsboven.
  4. Selecteer Verplaatsen naar ander album en verplaats de foto naar een album dat je kiest in het vervolgkeuzemenu.
Bron: Facebook Help