ID #1230

Hoe reageer ik best op spam via de facebook fanpagina?

Indien u een spambericht ontvangt op Facebook kan u onderstaande tekst gebruiken om deze gebruiker hiervan op de hoogte te brengen:

Dag <naam>,

Klopt het dat je het bovenstaande bericht naar ons verstuurde? Indien dat niet zo is, zou het kunnen dat jouw Facebook-account een tijdelijke storing ondervindt, wat kan gepaard gaan met een veiligheidsrisico. Wij raden je aan om je Facebook-instellingen na te kijken en je paswoord te veranderen. Zo is dat probleem hoogstwaarschijnlijk opgelost!

Met vriendelijke groeten,

<naam>