ID #1022

Hoe wordt in het nieuwsoverzicht bepaald welke inhoud het interessants is?

Het algoritme voor nieuwsoverzichten maakt gebruik van verschillende factoren om de topverslagen te bepalen, zoals het aantal reacties, wie het verslag heeft geplaatst en het type bericht (bijvoorbeeld een foto, video, statusupdate, enzovoort).

Als je het idee hebt dat je verslagen mist die je graag wilt zien of verslagen in je nieuwsoverzicht ziet die je niet wilt zien, gebruik dan de verschillende nieuwsoverzichtopties om je instellingen aan te passen.

Bron:  http://www.facebook.com/help/327131014036297/