ID #1222

Hoe geef ik een andere gebruiker toegang tot mijn Facebook advertentieaccount?

Voor stapsgewijze instructies over hoe je een andere persoon toegang geeft tot je advertentieaccount, kun je deze video bekijken of de onderstaande instructies lezen.

Je kunt andere gebruikers toegang tot je advertentieaccount verlenen via de pagina Instellingen in Advertentiebeheer.

1. Ga naar de pagina Instellingen en klik vervolgens op de knop Gebruiker toevoegen.
    2. Voer de naam of het e-mailadres in van de persoon die je toegang wilt geven. Hiervoor moet je vrienden met die persoon zijn op Facebook. Als de gebruiker zijn of haar privacyinstellingen voor e-mail heeft ingesteld op openbaar, kun je het aan dat Facebook-account gekoppelde e-mailadres toevoegen.
    3. Kies vervolgens het toegangsniveau en klik op Toevoegen. Het gekozen toegangsniveau wordt direct toegewezen aan de gebruiker die je hebt toegevoegd. Raadpleeg de veelgestelde vragen van dit Helpcentrum voor meer informatie over toegangsniveaus.