ID #1021

Hoe gebruik ik het menu dat links op mijn startpagina staat?

Je kunt verschillende functies bewerken of openen vanuit het menu in de linkerkolom. Beweeg met je muisaanwijzer links van elke link om naar de bewerkoptie () te gaan. Hier kun je bepaalde instellingen bewerken en favorieten markeren waartoe je snel toegang wilt hebben bovenaan in het gedeelte Favorieten in de linkerkolom.

Nieuwsoverzicht
Klik op de hoofdlinks om snel groepen, apps, pagina's en ander functies waar je een connectie mee hebt te vinden.

• Het Nieuwsoverzicht is een overzicht van de updates van vrienden en pagina's die je volgt. Dit is de standaardweergave van je startpagina.
  • In het gedeelte Berichten kun je privéberichten lezen en maken op Facebook.
  • Evenementen bieden je een overzicht van wat er om je heen gebeurt. Daar kun je op open evenementen of evenementen waarvoor je bent uitgenodigd reageren, of je kunt zelf een evenement maken.

Onder deze vier hoofdweergaven vind je snelkoppelingen naar de lijsten, eventuele groepen waar je lid van bent of de apps die je regelmatig gebruikt.

Je kunt bladwijzers maken van apps en groepen die je het meest gebruikt zodat ze bovenaan in het gedeelte Favorieten worden weergegeven in de kolom links.

Bron: http://www.facebook.com/help/417651158276012/