ID #1020

Wat is de minimale sterkte voor wachtwoorden en hoe zorg ik ervoor dat mijn wachtwoord sterk is?

Als je een nieuw wachtwoord maakt, moet je ervoor zorgen dat het ten minste 6 tekens lang is. Gebruik een combinatie van getallen, letters en leestekens. Als het wachtwoord dat je hebt ingevoerd, niet veilig genoeg is, kun je proberen hoofdletters en kleine letters door elkaar te gebruiken of je wachtwoord langer te maken.

Het wachtwoord dat je hebt gekozen, moet voor jou gemakkelijk zijn om te onthouden, maar moet voor anderen moeilijk zijn om te raden. Als extra veiligheidsmaatregel moet je Facebook-wachtwoord anders zijn dan andere wachtwoorden die je gebruikt om je aan te melden bij andere accounts, zoals bij je e-mailaccount of bij je bank.

Bron: http://www.facebook.com/help/345121355559712/