ID #1200

Hoe kunnen klanten testimonials plaatsen op de fanpagina van mijn zaak?

Indien uw fanpagina gekoppeld is aan een locatie:

In dat geval staat er op het prikbord van uw fanpagina een blokje "Recensies". Hier kan de klant een score geven met behulp van de sterren en daarbij een tekst plaatsen.

Indien uw fanpagina niet gekoppeld is aan een locatie:

Dit kan eenvoudig door een bericht te plaatsen op het prikbord van uw fanpagina. Ga naar de fanpagina en plaats dan het bericht in het vak "Plaatsen". Druk op de knop "Plaatsen" om het bericht uiteindelijk te plaatsen op de fanpagina.

De geplaatste berichten van uw fans verschijnen in het "Recente berichten van anderen" gedeelte op uw prikbord.