ID #1019

Wat is het verschil tussen aanmelden en registreren?

Registreren

Als je geen Facebook-account hebt, kun je er een registreren door een paar eenvoudige stappen uit te voeren. Je kunt een nieuw account registreren door je naam, geboortedatum, geslacht en e-mailadres op te geven in het formulier op www.facebook.com. Kies vervolgens een wachtwoord.

Aanmelden

Als je al een Facebook-account hebt, kun je je hierbij aanmelden vanaf dezelfde pagina. Geef gewoon je e-mailadres en wachtwoord op in het gedeelte boven aan de pagina en klik op Aanmelden.

Bron: http://www.facebook.com/help/345121355559712/