ID #1018

Hoe kan ik me registreren op Facebook?

Als je geen Facebook-account hebt, kun je er een registreren door een paar eenvoudige stappen uit te voeren. Je kunt een nieuw account registreren door je naam, geboortedatum, geslacht en e-mailadres op te geven in het formulier op www.facebook.com. Kies vervolgens een wachtwoord.

Nadat je het registratieformulier hebt ingevuld, ontvang je een e-mail op het opgegeven adres. Als je op de bevestigingslink klikt, wordt het registratieproces voltooid.

Bron: http://www.facebook.com/help/345121355559712/