ID #1017

Hoe stel ik mijn wachtwoord opnieuw in?

A. Als je bent afgemeld bij je account en je je wachtwoord niet meer kunt herinneren:

Je kunt een nieuw wachtwoord aanvragen door op de Facebook-aanmeldpagina op de link Wachtwoord vergeten? te klikken. We sturen je dan een e-mail met een link toe om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

B. Volg deze stappen als je bij je account bent aangemeld:
Stap 1
Klik op  rechtsboven aan een willekeurige Facebook-pagina en selecteer Accountinstellingen.

Stap 2 Ga naar de kop Wachtwoord en klik rechts op Bewerken.
Stap 3 Voer je nieuwe wachtwoord in en klik op Wijzigingen opslaan.

Wachtwoordtips:

• Gebruik een ander wachtwoord dan je voor andere sites of services gebruikt.
  • Zorg ervoor dat je wachtwoord lang en sterk is: gebruik een wachtwoord van ten minste zes tekens met een combinatie van letters, cijfers en interpunctietekens.
  • Gebruik nooit een woord dat in het woordenboek staat.