ID #1158

Hoe maak ik een persoonlijk profiel aan?

1. Ga eerst naar https://www.facebook.com en vul de gevraagde persoonlijke gegevens in onder 'Registreren', wanneer de gegevens correct zijn aangevuld ga je verder door op 'Registreren' te klikken.

2. In de volgende stap wordt er de mogelijkheid geboden om contactpersonen toe te voegen vanuit msn (eerste foto), een outlook email adres (tweede foto) en een 'ander' email adres (derde foto). Let wel op deze laatste werkt niet voor elk email adres. Indien er nu geen contacten toegevoegd moeten worden kan er op 'Deze stap overslaan' geklikt worden om verder te gaan met het aanmaken van de profiel pagina.

3. In de volgende stap kan er een profiel foto geselecteerd worden door ofwel een bestand te selecteren dat op de computer staat, ofwel een foto te nemen met een aangesloten webcam. Deze stap kan overgeslaan worden door op 'Overslaan' te klikken.

4. De laatste stap is het activeren van de profiel pagina, op het email adres opgegeven in stap 1 is een verificatie mail aangekomen (kijk zeker ook in de spam- of 'Ongewenste Email'-folder). In deze mail moet er geklikt worden op de knop 'Je account bevestigen' en dan is het persoonlijk facebook profiel sucessvol aangemaakt.

H
ulp nodig? Raadpleeg hier de uitgebreide officiële handleiding van Facebook.