ID #1155

Kan ik mijn Facebook-pagina ook zelf beheren?

U kan uw Facebook-pagina uiteraard zelf beheren. Surf naar uw pagina en vervolgens kan u via het administratiepanel belangrijke info raadplegen en beheren:

• Via het administratiepanel kun je paginastatistieken weergeven, inhoud op je pagina bewerken, nieuwe activiteiten bijhouden en reageren op persoonlijke berichten.
  • Klik op Pagina bewerken in het administratiepanel en kies Informatie bijwerken om meer gegevens van je bedrijf toe te voegen.

Indien het administratiepanel niet zichtbaar is, zijn er 2 mogelijkheden:

• Uw persoonlijk account heeft (nog) geen administratie-rechten op deze pagina. Gelieve contact op te nemen met de CityFashion-medewerkers via 011/36.00.36, zij zullen u verder helpen.
  • Het administratiepanel is dichtgeklapt, u kan dit openen door op 'Weergeven' te klikken. Om de pagina te bewerken, kan u ook rechtstreeks op 'Pagina bewerken' klikken.

Stappen naar zakelijk succes op Facebook