ID #1151

Hoe voeg ik een foto toe bij een evenement dat op Facebook zelf wordt aangemaakt

Een hoofdfoto voor een evenement toevoegen als organisator:

1. Klik op de knop Foto aan evenement toevoegen rechtsboven aan de evenementpagina.
  2. Geef aan of je een nieuwe foto wilt uploaden of een foto uit een van je bestaande fotoalbums wilt gebruiken. Evenementsfoto's moeten minimaal 714 pixels bij 264 pixels zijn.
  3. Je kunt de positie van een gekozen foto wijzigen door op de afbeelding te klikken en de foto omhoog of omlaag te slepen.
  4. Klik op Wijzigingen opslaan. Als je meer foto's of video's wilt uploaden, kun je ze op het prikbord van het evenement plaatsen door op Foto/video toevoegen te klikken.

Gasten voegen als volgt foto's of video's toe aan een evenement:

• Je plaatst foto's op het prikbord van het evenement door op Foto/video toevoegen te klikken. Je kunt foto's toevoegen aan het evenement vanuit je fotoalbums op Facebook of een foto vanaf je computer uploaden.
  • Als je hebt gereageerd op een evenement, kun je boven aan het prikbord van het evenement op Foto/video toevoegen klikken om video's toe te voegen.

Als dit een openbaar evenement is, zijn de foto's en video's zichtbaar voor iedereen die het evenement bekijkt. Foto's en video's die bij privé-evenementen worden geplaatst, zijn alleen zichtbaar voor de mensen die zijn uitgenodigd. Organisatoren kunnen foto's of video's verwijderen die zij niet in verband willen brengen met hun evenement.

Bron: https://www.facebook.com/help/131959340211846