ID #1121

Hoe pas ik de gegevens van een video aan die al op Facebook staat?

1. Log in op Facebook als de eigenaar van de video of als beheerder van de pagina waar de video staat.
  2. Zoek de video en klik erop om de video te openen.
    Er zijn momenteel 2 mogelijkheden waarop Facebook een video toont:
    1. De video opent in een popup
      1. Klik rechts op de knop met het potloodje en de tekst 'Bewerken'
      2. Je kan dan volgende zaken aanpassen:
        • Titel van de video
        • Omschrijving
        • In deze video: Wie/wat is er te zien in de video (hier kan je een persoon of pagina taggen)
        • De locatie van de video
        • De datum waarop de video gepubliceerd moet worden (kan niet in de toekomst liggen): wordt op deze datum getoond op de tijdslaan van de profielpagina of fanpagina.
      3. Klik vervolgens op 'Bewerken Voltooid' om alle aanpassingen op te slaan.
    2. De video opent in een pagina
      1. Klik onder de video op de link met de tekst 'Bewerk deze video'
      2. Je kan dan volgende zaken aanpassen:
        • In deze video: Wie/wat is er te zien in de video (hier kan je een persoon of pagina taggen)
        • Titel van de video
        • De locatie van de video
        • Wanneer: De datum waarop de video gepubliceerd moet worden (kan niet in de toekomst liggen): wordt op deze datum getoond op de tijdslaan van de profielpagina of fanpagina.
        • Omschrijving
        • Rechts kan je ook nog de thumbnail/miniatuurweergave van de video aanpassen (doorgaans keuze uit 10 miniatuur weergaven).
      3. Klik vervolgens op 'Opslaan' om alle aanpassingen op te slaan.