Onderwerpen
ID #1100

Hoe kan ik een bericht of event promoten op Facebook (‘boosten’)?

Facebook is uitgegroeid tot één van de meest effectieve social media om meer verkeer te krijgen, nieuwe leads te genereren… kortom: meer mensen te bereiken. En hoe meer mensen van uw bestaan op de hoogte zijn, hoe groter uw potentiële rendement.

Om uw bereik op Facebook nóg te vergroten en een flink aantal nieuwe Facebook-likes te kunnen verkrijgen, biedt Facebook u de mogelijkheid om uw fanpagina, berichten en/of events te ‘boosten’. 
Wanneer u een bericht of evenement boost, toont Facebook dit aan een bredere doelgroep van mensen; bijvoorbeeld vrienden van uw huidige Facebookfans of een doelgroep die u aan de hand van criteria zelf kan bepalen. Dit levert u extra publiciteit voor uw fanpagina en/of event, want meer mensen zien uw bericht op hun tijdlijn verschijnen, en uiteindelijk ook meer fans op.

Om een bericht of event te boosten moet u aan een aantal richtlijnen voldoen. U verneemt hier hoe u zelf berichten / events kan boosten > https://www.facebook.com/business/a/online-sales/promoted-posts
Om het u gemakkelijk te maken, zorgen wij er bij CityFashion altijd voor dat de afbeeldingen die in uw CityFashion communicatiemomenten gebruikt worden, ‘boost-klaar’ zijn. Dat wil zeggen dat wij de afbeeldingen opmaken conform de geldende advertentierichtlijnen van Facebook (https://www.facebook.com/policies/ads/).

Let op: boosten is niet gratis, maar u kan zelf instellen hoeveel u aan deze manier van adverteren op Facebook wenst te besteden.

Labels: -

verwante artikelen: