ID #1444

Hoe kan ik zelf via CSS de layout van mijn website aanpassen? (geavanceerd)

Indien u (of een kennis, designer of leverancier,… van u) goed bekend bent met de CSS technologie en hier geavanceerd mee kan werken, kan u zelf het design van uw website beheren en aanpassen. CityFashion zal in dit geval géén design leveren, zoals dat in een standaardtraject wel het geval is. Let wel dat CityFashion in dit traject ook geen ondersteuning geeft tijdens uw designaanpassingen in CSS.

Het proces gaat als volgt:

1. CityFashion creëert voor u een blanco testomgeving (zonder design).
  2. In deze testomgeving kan u de standaard CSS downloaden / bekijken (/styles/default-XXXXX.css). Deze CSS kan niet aangepast worden.
  3. U levert een nieuw CSS bestand aan met de zaken die ten aanzien van de standaard CSS (/styles/default-XXXXX.css) overschreven moeten worden. We willen u erop wijzen dat u tijdens het ontwerp- en ontwikkelproces lokaal dient te werken, totdat u een design heeft gemaakt dat u live wilt plaatsen. Deze nieuwe CSS moet u theme.css noemen.
  4. CityFashion plaatst uw theme.css op de locatie /styles/branded/{poiId}/theme.css.
  5. Levert u eventueel nog extra assets (zoals afbeeldingen, lettertypes enz.) aan, dan plaatst CityFashion ook deze assets op de locatie /styles/branded/{poiId}/.