Onderwerpen
ID #1438

Hoe plaats ik een Virtual Tour op mijn CityFashion-website?

Door uw klanten op uw website de gelegenheid te bieden een virtuele rondleiding door uw winkel te maken, geeft u hen een extra stuk beleving mee. Ze krijgen zo een goed beeld van uw zaak en wat ze mogen verwachten als ze bij u komen winkelen. Het is een extra uitnodiging om uw zaak te bezoeken.

CityFashion biedt u de mogelijkheid om een extra tab ‘Virtual Tour’ aan het menu toe te voegen. U mag uiteraard zelf aan ons doorgeven hoe u deze tab wenst te noemen. Als consumenten op deze menu-tab klikken, zijn er twee opties waar ze deze video met de virtuele rondleiding kunnen bekijken.

- Optie 1: U maakt via het CityFashion Winkelbeheer CMS een blogbericht aan. U schrijft een blog en bezorgt ons per e-mail naar  een link naar het blog-bericht dat u op uw website heeft geplaatst.
- Optie 2: U bezorgt ons per e-mail naar  de rechtstreekse link naar de pagina waar de Virtual Tour te bekijken is.

Het creëren van de mogelijkheid van een Virtual Tour op uw website is niet in de standaardovereenkomst inbegrepen. Wij zullen hiervoor dus onze gespendeerde tijd in rekening brengen (uurtarief: 90 euro / euro excl. btw). Het werk neemt normaal niet veel tijd in beslag (richttijd 30 minuten).

Labels: -

verwante artikelen: