ID #1385

Hulp nodig bij Google Analytics?

Google Analytics is een handige tool om het verkeer op uw website en webshop te analyseren en gedetailleerde statistieken te verzamelen over gebruikers. Dit helpt om een duidelijk beeld te krijgen van o.a. de bezoekersstromen, verkeersbronnen en paginaweergaves. Met deze informatie kan u uw website/webshop, acties en promoties beter afstemmen op uw doelpubliek.

Voor meer informatie over Google Analytics verwijzen wij u naar de officiële Analytics pagina van Google: http://www.google.be/intl/nl/analytics/

Meer uitgebreide informatie vindt u via de online cursus van Google: https://analyticsacademy.withgoogle.com/explorer

Ook wanneer u ingelogd bent op uw account, kan u ten alle tijde rekenen op een goede ondersteuning via de hulp-knop, rechts bovenaan het scherm.