ID #1355

Hoe kan ik zelf het lookbook activeren?

Stap 1 Open CityFashionDesktop en klik op CityFashionWinkelbeheer

Stap 2 Ga naar ‘Mijn winkels’ en selecteer uw winkel (temidden een lijst indien u meerdere winkels heeft/als enige optie indien u 1 winkel heeft).

Stap 3 Selecteer in de linkerkolom ‘Productfoto’s’. Op het middelste scherm klikt u links bovenaan op ‘Voeg foto’s toe’, vervolgens kiest u voor ‘Kies foto’. Selecteer de te uploaden foto vanuit de locatie waar die zich nu bevindt (TIP: plaats deze op uw bureaublad).

Stap 4 Activeren lookbook: de foto('s) staat nu in winkelbeheer en dient gekoppeld te worden aan drie elementen: ‘Categorieën’, ‘Merken’ en ‘Trefwoorden’.

- Bij ‘Categorieën’ duidt u de juiste categorie aan.

- Klik op ‘Merken’ en selecteer het merk van het artikel op de foto (niets selecteren indien geen merk).

- Ga naar ‘Trefwoorden’ en selecteer het trefwoord "Lookbook" en alle relevante opties -> van zoda 5 foto's getagged worden met het trefwoord "Lookbook" zal dit automatisch geactiveerd worden op uw website.

Stap 5 De foto('s) zijn nu klaar om online geplaatst te worden, Selecteer ‘Verstuur foto’s' (onder de ingevoerde foto) en klik vervolgens op ‘Volgende’. Uw foto('s) staat online. Het lookbook zal vervolgens na enkele uren zichtbaar zijn op uw website indien u minimum 5 foto's hebt aangeduid met het trefwoord "lookbook".