Onderwerpen
ID #1353

Wat wordt er wanneer getoond op de startpagina van mijn website/webshop?

De startpagina van de websites en webshops gemaakt door CityFashion, heeft een dynamische structuur. Afhankelijk van welke data er van uw zaak is ingegeven in de databank van CityFashion, zullen wij bepaalde content wel of niet tonen.

Er dient in eerste instantie een onderscheid gemaakt te worden tussen websites en webshops (of websites met een webshop).

Homepagina van websites

Links in het hoofdgedeelte worden in eerste instantie tot 2 promoties getoond. Indien u geen actieve promoties hebt, dan worden hier tot 2 evenementen of nieuwsberichten getoond. Indien u wenst kan hieronder ook de omschrijving van uw zaak ('Over ons') getoond worden.

Indien uw zaak 6  of meer collectiefoto's heeft en een video, wordt er nog een bijkomend blok getoond waarin een video kan worden afgespeeld en ook links naar de recentst toegevoegde collectiefoto's.

In de rechterkolom staat bovenaan een eventuele link naar een webshop (buiten CityFashion). Vervolgens een formulier waar bezoekers hun e-mailadres kunnen achterlaten om opgenomen te worden in de mailinglijst. Daaronder staat de Facebook Like-box (indien er een Facebook-pagina gelinkt is aan uw zaak).

Onderaan staan 3 grote blokken langs elkaar: populaire onderdelen van uw website, uw top merken in een overzicht en een klein blok dat de openingsuren en een link naar de contactpagina bevat.

Volledig onderaan staat het adres van de zaak of indien u meerdere zaken hebt een oplijsting van de verschillende locaties waar uw zaken gelegen zijn. Ook vindt u onderaan de verschillende links naar Facebook, CityFashion, E-mail en ook de copyright-melding.

Homepagina van webshops

De webshops hebben op de startpagina een 'slideshow' van verschillende afbeelding (slides).

Onder de navigatie en banner bovenaan, wordt een slideshow getoond met daaronder een overzicht van de recentste 8 producten.

Links in het hoofdgedeelte wordt de recentste actieve promotie getoond. Indien er geen promotie is, wordt 1 nieuwsbericht of event getoond afhankelijk van wat er in de databank besschikbaar is. Hieronder wordt een video getoond.

In de rechterkolom staat bovenaan een link naar de online shop. Daaronder kan een custom link met afbeelding toegevoegd worden. Vervolgens een formulier waar bezoekers hun e-mailadres kunnen achterlaten om opgenomen te worden in de mailinglijst.

Onderaan hebt u van links naar rechts: het populairste product (obv toevoegingen aan winkelmandje), de Facebook Like-box (indien er een Facebook-pagina gelinkt is aan uw zaak) en een klein blok met openingsuren informatie en link naar de contactpagina.

Volledig onderaan staat het adres van de zaak of indien u meerdere zaken hebt een oplijsting van de verschillende locaties waar uw zaken gelegen zijn. Ook vindt u onderaan de verschillende links naar Facebook, CityFashion, E-mail en ook de copyright-melding.

 

 

Labels: -

verwante artikelen: