ID #1309

Manuele procedure via Fax voor verhuis .be-domeinnaam

U kan de overdracht van uw domeinnaam naar Nucleus (de partner van CityFashion) ook per fax bevestigen. Het volstaat om een fax te versturen met de uitdrukkelijke vermelding dat de overdracht van naar Nucleus mag doorgaan, met onmiddellijke ingang.

Deze fax moet ondertekend worden door de huidige eigenaar van het domein (zoals getoond in de WHOIS). Indien deze domeinnaam op naam van een organisatie is geregistreerd, dient de fax op het briefhoofd van deze onderneming verzonden te worden.

Klik hier om een voorbeelddocument van deze fax af te printen >

Graag ontvangen wij van u per fax een document ter bevestiging van de overdracht van de domeinnaam naar Nucleus op het faxnummer +32 16 28 49 71.

Bijkomende informatie op de website van Nucleus.