ID #1093

Hoe kan ik via CityFashion een video uploaden?

U kan zeer eenvoudig zelf één of meerdere video’s publiceren op uw CityFashion website/profiel. Aan de hand van deze video-tutorial leert u hoe u een video selecteert vanuit een bestand op uw computer en hoe u hieraan de belangrijke meta-data (categorieën, merken en trefwoorden) koppelt, zodat deze video op een correcte manier geïndexeerd kan worden door Google.
(Indien u beschikt over een actieve koppeling met uw Facebook fanpagina wordt de video tevens automatisch op deze pagina gepost)