ID #1048

Hoe voeg ik een evenement toe op mijn CityFashion pagina via CMS - Winkelbeheer?

Organiseert u binnenkort een evenement voor uw klanten? Ook dit kan u gemakkelijk zelf via uw CityFashion profiel en/of uw website communiceren. In deze video-tutorial laten we u stap voor stap zien hoe u een evenement aanmaakt en hoe u hiervoor alle relevante meta-data (categorieën, merken en trefwoorden) ingeeft. Op die manier kan ook een event weer een rol spelen bij de vindbaarheid van uw website in de Google-zoekmachineresultaten.
(Indien u beschikt over een actieve koppeling met uw Facebook fanpagina wordt het evenement tevens automatisch op deze pagina gepost)