Onderwerpen
ID #1461

Nieuwe feature: zichtbaarheid ABCD-rating in het cityfashion winkelbeheer

Goede productfoto’s kunnen de conversie van je webshop een enorme boost geven. Ga maar na: zou je zelf online een product kopen als er slechts een klein, onduidelijk foto bij staat? Waarschijnlijk niet. Dus waarom zouden je klanten dat dan wel doen? Met mooie en duidelijke foto’s kun je potentiële klanten verleiden en enthousiast maken over jouw product.

Samen met jullie willen we ervoor zorgen dat we kwaliteitsfoto’s aan de consument en (potentiële) klanten kunnen tonen. Daarom werken we bij cityfashion met een ABCD-rating. Iedere productfoto wordt individueel voorzien van een rating.

Deze rating duidt de kwaliteit aan (van D tot A). Productfoto’s met de hoogste kwaliteit (A-rating) worden als eerste getoond. Productfoto’s met onvoldoende kwaliteit (D-rating) zullen niet getoond worden op cityfashion.be.  Uw productfoto’s zullen ongeacht de kwaliteit wel te allen tijde getoond worden op uw eigen webshop.

De ABCD-rating van zowel shop als productfoto’s is vanaf nu zichtbaar in het cityfashion winkelbeheer. Controleer zelf of al je foto’s voldoen aan de juiste kwaliteit en zo getoond worden op cityfashion.be. Met onderstaande informatie hopen wij dat u de kwaliteit van uw productfoto’s kan verbeteren waar nodig zodat uw producten correct kunnen verschijnen op cityfashion.be.

 

Rating winkelbeheer

De rating van de productfoto’s wordt als volgt bepaald:

 

 

Wanneer krijgt mijn productfoto een D-rating?

 • Indien de achtergrond waarop de foto genomen is niet voldoende wit is. Fotografeer daarom nooit op een grijze tafel, blauw tapijt, enzovoort.
 • Indien er tekst of een logo op een originele achtergrond staat. Voeg geen tekst of bijkomende label (vb.: prijs) toe aan de foto en zorg ervoor dat het merklogo niet zichtbaar is.
D-rating

 


Wanneer krijgt mijn productfoto een C-rating?

 • Indien de achtergrond niet volledig wit is. Neem de foto op een witte achtergrond en bewerk achteraf de foto indien nodig.
Rating-C

 


Wanneer krijgt mijn productfoto een B-rating?

 • Het product is te klein of te groot gefotografeerd. Zorg ervoor dat het product mooi binnen het kader past en dat de essentiële informatie van het product zichtbaar is.
 • Achtergrond is volledig wit (lichte schaduw is toegestaan). 
Rating-B

 


Wanneer krijgt mijn productfoto een A-rating?

 • Indien de achtergrond volledig wit is (lichte schaduw is toegestaan).
 • Indien het product mooi binnen het kader past van de foto. (Niet te groot en niet te klein).
 • Uitzonderingen op punt twee:
   • Wanneer een model gebruikt wordt mag het product groter zijn dan het kader.
   • Handtas: handvat moet niet binnen het kader passen.
Rating-A

Labels: -

verwante artikelen: