ID #1452

Hoe integreer ik de ‘Shop-the-Look’-functie in mijn website?

BELANGRIJK: Om deze functionaliteit te activeren is het noodzakelijk dat u eerst het lookbook activeert. Bekijk hiervoor de handleiding via http://faq.cityfashion.be/content/5/356/nl/hoe-kan-ik-zelf-het-lookbook-activeren.html.

Om de Shop-the-Look-functie vervolgens te activeren gaat u via de module ‘Online shop’ naar het productoverzicht. In de detailpagina van een product (naast ‘Productversies, ‘Metadata’ en ‘Foto’s’) vindt u het tabblad ‘Looks’. Hier staan alle collectiefoto’s die getagd zijn met het trefwoord ‘Lookbook’ uit de module ‘Collectiefoto’s’ (ook toegankelijk via het ‘Winkelbeheersysteem’). Bij het product in de online shop duidt u aan in welke ‘Look’ het product voorkomt. Wanneer u uw keuze opslaat, is de Shop-the-Lookfunctie actief in de webshop. Bezoekers kunnen nu vanuit het ‘Lookbook’ eenvoudig de volledige look kopen.

Hoe werkt ‘Shop-the-Look’ voor de klant? Een voorbeeld ter verduidelijking. Ga naar www.lutex.be en klik op ‘Lookbook’. De knop ‘Bestel volledige outfit’ brengt u naar de productpagina van de overeenkomstige look. Van hieruit schaft u eenvoudig de volledige look (of onderdelen ervan) aan.