ID #1451

Hoe maak ik een nieuwe dienst aan in het CityFashion Winkelbeheer systeem?

Als u een nieuwe dienst wilt toevoegen aan uw website, dan opent u het CityFashion Winkelbeheer systeem. Hier klikt u eerst op ‘Mijn winkels’, zodat u de naam van uw winkel kan selecteren waar de nieuwe dienst aanwezig is. In het linkermenu vindt u vervolgens de module ‘Diensten’ terug. U wilt een nieuwe dienst aanmaken, dus klikt u op ‘Voeg nieuwe dienst toe’. In de tab ‘Inhoud’ kan u een hoofdfoto, een titel en een omschrijving toevoegen. Verder is het belangrijk dat u in de tweede tab ‘Meta data’ nog de relevante ‘Categorieën’, ‘Onderwerpen’, ‘Merken’, ‘Trefwoorden’ en ‘Stijlen’ aanduidt. Wilt u graag meerdere foto’s omtrent deze nieuwe dienst toevoegen, dan kan dat via de tab ‘Foto’s’. Deze foto’s zullen dan onderaan de pagina van de desbetreffende dienst gepubliceerd worden. Tot slot klikt u op ‘Dienst publiceren’; hiermee slaat u uw net aangemaakte dienst op.
Het menu ‘Diensten’ bestaat uit 2 niveaus. Het eerste niveau werd aangemaakt op basis van uw ‘Onderwerpen’; het tweede niveau op basis van de ‘Titel’ van uw dienst.