ID #1044

Hoe kan ik zelf interieurfoto's uploaden in CMS - Winkelbeheer?

U kan ook heel gemakkelijk de foto’s van het interieur van uw zaak, die u op uw CityFashion website toont, bijwerken. In deze video-tutorial tonen we u hoe u interieurfoto’s kan verwijderen, nieuwe foto’s kan toevoegen en hoe u de fotovolgorde kan aanpassen (tevens op uw CityFashion profielpagina). De eerste 6 interieurfoto’s worden op uw website getoond bij ‘Over ons’.
(Indien u beschikt over een actieve koppeling met uw Facebook fanpagina worden de interieurfoto's tevens automatisch op deze pagina gepost)