ID #1442

Hoe kan ik de slides van mijn website/webshop aanpassen?

BELANGRIJK - VOORBEREIDING: Voor een optimaal resultaat dient u de slides in de correcte afmetingen toe te voegen. Bekijk hier de correcte afmetingen.

Stap 1 Open CityFashionDesktop en klik op CityFashionWinkelbeheer

Stap 2 Klik op 'Website'.

Stap 3 Selecteer uw website en klik op het potloodicoontje naast uw website aan de rechterzijde van het kader.

Stap 4 Klik op 'Wisselende slides'.

Stap 5 Klik op 'Voeg slide(s) toe..'.

Stap 6 Selecteer de slide(s) op uw computer en voeg deze toe

U kan na het toevoegen de slides van plaats veranderen door deze te slepen. U kan een slide verwijderen door de slide aan te klikken en in de popup op verwijderen te klikken.

Stap 7 Klik op de knop 'Voorvertoning' om een voorbeeld van uw aanpassingen te bekijken. Indien u tevreden bent met het resultaat, klikt u op 'Toepassen'.

Stap 8 In het onderliggende kader klikt u in de balk onderaan op 'Update doorvoeren'.