ID #1439

Hoe beheer ik meerdere online shops?

Indien u een online shop bezit via CityFashion kan u deze online shop beheren via de "Online shop" hoofdmodule. In deze module zal altijd uw eerste online shop getoond worden.

Indien u echter instaat voor het beheer van meerdere online shops zoals een aparte outlet- of soldenshop dan dient u via een andere weg toegang te krijgen tot deze online shops. Dat kan door onderstaande 3 stappen nauwkeurig te volgen:

Stap 1) Selecteer de hoofdmodule "Mijn winkels"

Stap 2) Selecteer de winkel waarvoor u de online shop wenst te openen

Stap 3) Selecteer in het linkermenu de submodule "Online shop"