ID #1423

Hoe leg ik een koppeling tussen CityFashion en mijn sociale media kanalen?

Social media zijn niet meer weg te denken uit onze huidige informatiemaatschappij en vormen dan ook belangrijke kanalen waarlangs u uw (huidige en potentiële) klanten kan informeren.

U kan heel eenvoudig koppelingen aanleggen met belangrijke social media netwerken, zoals Facebook, Twitter, Google+, YouTube, Foursquare, Pinterest en Blogger. Voor wat betreft Facebook en Twitter, maakt deze koppeling het mogelijk dat uw blogberichten, acties, promoties, foto’s en video’s automatisch doorgeplaatst worden van uw website naar deze social media pagina’s. Zo kan u in één enkele moeite al het nieuws van op uw website promoten via uw Facebook- en Twitterpagina.
Wanneer u over een CityFashion website beschikt, worden deze gekoppelde social media netwerken tevens aanklikbaar getoond op uw website.