ID #1422

Hoe voeg ik een blog/nieuwsbericht toe?

Heel belangrijk voor de positie van uw website/zaak in de zoekresultaten van Google, is hoe actief uw website/uw profiel op CityFashion is. Hiervoor is het van belang dat u regelmatig nieuwe ‘inhoud’ toevoegt, zoals blogberichten.

In deze video-tutorial tonen we u stap voor stap hoe u een blogbericht schrijft en plaatst en hoe u uw bericht van de relevante meta-data (categorieën, merken en trefwoorden) kan voorzien. Op die manier kan uw blog op een correcte manier geïndexeerd worden door Google, wat op zijn beurt weer positief is voor de vindbaarheid van uw website/zaak in de zoekmachine.
(Indien u beschikt over een actieve koppeling met uw Facebook fanpagina wordt het blogbericht tevens automatisch op deze pagina gepost)