ID #1421

Hoe kan ik zelf de metadata aanpassen?

In deze video-tutorial laten we u zien hoe u de ‘meta data’ kan aanpassen. Onder ‘Meta data’ verstaan we ‘categorieën’, ‘merknamen’ en ‘trefwoorden’. Deze zijn van groot belang voor de vindbaarheid van uw website/zaak in de zoekmachine Google. De vetgedrukte ‘trefwoorden’, die we ook ‘topics’ noemen, zijn daarnaast ook van belang voor de structuur van de collectiefoto’s in uw CityFashion website.

In de video-tutorial ziet u hoe u de lijst met categorieën, merken en trefwoorden / topics, die CityFashion bij de oplevering van uw website heeft gecreëerd, gemakkelijk kan bijwerken, verwijderen en aanvullen.