ID #1041

Hoe kan ik zelf productfoto's uploaden in CMS - Winkelbeheer?

U kan tevens zeer eenvoudig de foto’s van uw producten bijwerken. U kan foto’s verwijderen en ook nieuwe productfoto’s toevoegen. Op die manier kan u in uw CityFashion website/ CityFashion profiel een up-to-date beeld geven van uw huidige winkelaanbod.

In deze video-tutorial laten we u stap voor stap zien hoe u foto’s verwijdert, hoe u nieuwe foto’s toevoegt en hoe u hieraan de belangrijke meta-data (categorieën, merken en trefwoorden) koppelt, zodat deze foto’s op een correcte manier geïndexeerd kunnen worden door Google. Dit is immers van essentieel belang voor een goede vindbaarheid van uw website/zaak in de zoekmachine.
(Indien u beschikt over een actieve koppeling met uw Facebook fanpagina worden de productfoto's - indien gewenst - tevens automatisch op deze pagina gepost)