ID #1397

Hoe maak ik de lijst met e-mailadressen leeg vooraleer ik een nieuwe toevoeg in winkelbeheer?

Het kan voorvallen dat u uw e-mailadressenlijst wenst leeg te maken en terug aan te vullen met nieuwe e-mailadressen voorafgaand aan een communicatiemoment. Graag voorzien wij hieronder een korte uitleg over hoe u dit aanpakt.

Let op: We raden u ten zeerste aan om eerst de huidige lijst te downloaden als backup. De uitleg hiervoor kan u vinden via deze link.

Indien u een backup genomen heeft volgt u onderstaande stappen:

1. Open de CityFashionDesktop tool en klik op “CityFashion Winkelbeheer”.

2. Klik vervolgens op “E-mailadressen”.

3. In het venster dat nu verschijnt klikt u op de knop 'Beheer e-mailadressen'.

4. Selecteer indien u meerdere zaken hebt de zaak waarvoor u de lijst wenst leeg te maken en druk op de knop "Leegmaken >>"

5. Vervolgens verschijnt er een 'pop-up' venster waarin u kan aanvinken welke e-mailadressen u wenst te verwijderen.

• 'Geïmporteerde contacten verwijst naar de e-mailadressen die u zelf heeft ingegeven via de Winkelbeheer-applicatie of lijsten met contactpersonen die aan ons werden verzonden via e-mail.
  • 'Contacten via website' omvat de e-mailadressen van personen die zich hebben ingeschreven voor uw nieuwsbrief of contact met u hebben opgenomen via uw website (indien u een website via CityFashion heeft).
  • 'Contacten via profielpagina CityFashion' zijn de e-mailadressen van personen die zich via uw CityFashion profielpagina hebben ingeschreven voor uw nieuwsbrief.
  • De 'Contacten via iPad' zijn personen die hun contactgegevens hebben ingegeven via de "CityFashion StoreConnect" iPad applicatie in uw zaak (indien van toepassing).

Indien u het volledige adressenbestand wenst leeg te maken vinkt u alle opties aan.

5. Klik op de rode knop 'Verwijderen' om uw adressenlijst leeg te maken.

Hopelijk zijn wij u met deze uitleg van dienst. Aarzel niet om ons te contacteren met mogelijke vragen.