ID #1332

Hoe kan ik de banner van mijn website/webshop aanpassen?

Stap 1 Open CityFashionDesktop en klik op CityFashionWinkelbeheer

Stap 2 Klik op 'Website'.

Stap 3 Selecteer uw website en klik op het potloodicoontje naast uw website aan de rechterzijde van het kader.

Stap 4 Klik op 'Hoofding'.

Stap 5 Klik op het paarse kruisje boven 'upload'.

Stap 6 In het pop-up kader dat nu verschijnt kan u een bestand selecteren dat u op uw computer heeft opgeslagen. Opgelet: Dit bestand moet een foto zijn in jpg-formaat met de getoonde afmetingen.

Stap 7 De afbeelding wordt nu getoond in het onderliggende kader. U kan de afbeelding terug verwijderen door op de rode knop 'Verwijder afbeelding' te klikken.

Stap 8 Klik op 'Voorvertoning' om het resultaat te bekijken.

Stap 9 Indien u tevreden bent met het resultaat, klikt u op 'Toepassen'.

Stap 10 In het onderliggende kader klikt u in de balk onderaan op 'Update doorvoeren'.