ID #1331

Hoe kan ik de achtergrond van mijn website/webshop aanpassen?

Stap 1 Open CityFashionDesktop en klik op CityFashionWinkelbeheer

Stap 2 Klik op 'Website'.

Stap 3 Selecteer uw website en klik op het potloodicoontje naast uw website aan de rechterzijde van het kader.

Stap 4 In het scherm dat nu verschijnt heeft u onder 'Achtergronden' nu 2 keuzeopties. Met de optie 'Volledig scherm' (A) kan u de achtergrondkleur en/of afbeelding vervangen die u gebruikt over de volledige grootte van het scherm. Met de optie 'Inhoud' (B) vervangt u de achtergrond en/of afbeelding die in het centrale kader wordt gebruikt.

A. ACHTERGROND VOLLEDIGE SCHERM

Stap 1 Klik op 'Volledig Scherm'

Stap 2 Kies een achtergrondkleur voor het volledige scherm via de colorpicker die verschijnt als u op het zwarte balkje klikt.

Stap 3 Klik op 'Voorvertoning' om het resultaat te bekijken.

Stap 4 Indien u tevreden bent met het resultaat, klikt u op 'Toepassen'.

Stap 5 In het onderliggende kader klikt u in de balk onderaan op 'Update doorvoeren'.

Eventueel kan u werken met een foto als achtergrond voor het volledige scherm

Stap 1 Klik op 'Volledig Scherm'

Stap 2 Klik op het paarse kruisje boven 'upload'.

Stap 3 In het pop-up kader dat nu verschijnt kan u een bestand selecteren dat u op uw computer heeft opgeslagen.

Stap 4 De afbeelding wordt nu getoond in het onderliggende kader. U kan de afbeelding terug verwijderen door op de rode knop 'Verwijder afbeelding' te klikken.

Stap 5 Wenst u de afbeelding meerdere malen te herhalen in de achtergrond? Dan kan u de gewenste vorm van herhaling selecteren door op het pijltje te klikken langs het balkje ter hoogte van 'Herhaling'. Wenst u de afbeelding slechts 1x te tonen, dan selecteert u de optie 'Geen'.

Stap 6 Om de positie van de afbeelding te bepalen, klikt u op het pijltje langs het balkje ter hoogte van 'Positionering'.

Stap 7 Om te bepalen of de afbeelding meescrolt met de inhoud, of juist vast blijft staan in dezelfde positie, duidt u de gewenste optie aan door op het pijltje te klikken langs het balkje ter hoogte van 'Scrolling'.

Stap 8 Klik op 'Voorvertoning' om het resultaat te bekijken.

Stap 9 Indien u tevreden bent met het resultaat, klikt u op 'Toepassen'.

Stap 10 In het onderliggende kader klikt u in de balk onderaan op 'Update doorvoeren'.

B ACHTERGROND CENTRALE KADER

Stap 1 Klik op 'Inhoud'.

Stap 2 Kies een achtergrondkleur voor het centrale kader via de colorpicker die verschijnt als u op het zwarte balkje klikt.

Stap 3 Klik op 'Voorvertoning' om het resultaat te bekijken.

Stap 4 Indien u tevreden bent met het resultaat, klikt u op 'Toepassen'.

Stap 5 In het onderliggende kader klikt u in de balk onderaan op 'Update doorvoeren'.

Eventueel kan u werken met een foto als achtergrond voor het centrale kader

Stap 1 Klik op 'Volledig Scherm'

Stap 2 Klik op het paarse kruisje boven 'upload'.

Stap 3 In het pop-up kader dat nu verschijnt kan u een bestand selecteren dat u op uw computer heeft opgeslagen.

Stap 4 De afbeelding wordt nu getoond in het onderliggende kader. U kan de afbeelding terug verwijderen door op de rode knop 'Verwijder afbeelding' te klikken.

Stap 5 Wenst u de afbeelding meerdere malen te herhalen in de achtergrond? Dan kan u de gewenste vorm van herhaling selecteren door op het pijltje te klikken langs het balkje ter hoogte van 'Herhaling'. Wenst u de afbeelding slechts 1x te tonen, dan selecteert u de optie 'Geen'.

Stap 6 Om de positie van de afbeelding te bepalen, klikt u op het pijltje langs het balkje ter hoogte van 'Positionering'.

Stap 7 Om te bepalen of de afbeelding meescrolt met de inhoud, of juist vast blijft staan in dezelfde positie, duidt u de gewenste optie aan door op het pijltje te klikken langs het balkje ter hoogte van 'Scrolling'.

Stap 8 Klik op 'Voorvertoning' om het resultaat te bekijken.

Stap 9 Indien u tevreden bent met het resultaat, klikt u op 'Toepassen'.

Stap 10 In het onderliggende kader klikt u in de balk onderaan op 'Update doorvoeren'.